zupa-pomaha-v-boji-s-komarmi

Župa pomáha v boji s komármi

Bratislavský samosprávny kraj ekologicky reguluje počet komárov. Komáre sú súčasťou našej fauny a aj keď nám znepríjemňujú leto a pobyt vonku, sú dôležitou zložkou ekosystému. Sú potravou pre rôzne druhy živočíchov a opeľujú rastliny. Ich počet preto nie je vhodné radikálne znižovať, ale iba regulovať. Ak hrozí

dubravka:-z-rozpravky-do-rozpravky-–-popoludnie-pre-deti

Dúbravka: Z rozprávky do rozprávky – popoludnie pre deti

Amfiteáter na Valachovej ulici v Dúbravke už v stredu 8. júla ožije detským popoludním. Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý program plný rozprávok. Stretnúť môžu Miciho a Mňau, ako aj šaša Jara. Nebude chýbať ani nafukovací hrad a iné detské atrakcie. Vstup je voľný pre všetky deti. The post

cez-vikend-opat-zacina-premavat-letny-vlak-zahoracik

Cez víkend opäť začína premávať letný vlak Záhoráčik

Počas prvej júlovej soboty štartuje svoju štvrtú sezónu letný vlak Záhoráčik. Premávať bude každý víkend trikrát denne až do polovice septembra. Východiskovou stanicou bude Bratislava hl. st. a konečnou zastávkou Plavecké Podhradie. Vlak je vybavený aj špeciálnym cyklovozňom a prevádzkovať ho bude Železničná spoločnosť Slovenska

pezinok:-jedalen-na-hrnciarskej-je-opat-otvorena

Pezinok: Jedáleň na Hrnčiarskej je opäť otvorená

Stravovanie sa v Jedálni na Hrnčiarskej 44 v Pezinku je po karanténnych opatreniach opäť dostupné. Stravníkov čaká každý deň ponuka dvoch jedál. Cena za jeden obed je 2,61 EUR. V súčasnosti sa strava vydáva naďalej v hygienických obaloch, ktorého cena je 0,15 EUR. Cena za

Farského

Milí žiaci deviatych ročníkov, ctení rodičia a výchovní poradcovia.
Srdečne Vás pozývame na deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční 29. januára 2019 v našej škole.
Pre účastníkov je pripravený bohatý program spojený so zážitkovým predstavením našich študijných a učebných odborov: Hotelová akadémia, Pracovník v hotelierstve a cestovnom ruchu, Poradenstvo v výžive, Pracovník marketingu, Čašník, servírka, Kuchár, Mäsiar - kuchár, Mäsiar – lahôdkar, Cukrár a Pekár.

Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Centrum odborného vzdelávania a prípravy potravinárstvo
...

DOD sa uskutoční 12.11.2019 🖤 budeme vás čakať, aby ste si pozreli ako vyzerá naša škola a ako to u nás všetko chodí🤵🏻👨🏻‍🍳 ...

Milí rodičia,
srdečne Vás pozývame na rodičovské združenie 3.10.2019
o 16.30 hod.

Pre viac info kliknite ➡️ tu: http://bit.ly/TA_okt2019
...

🎤KALI NA ŽUPNEJ ŠKOLE🎼

ZACHYŤ ŽIVOT NA ŠKOLE

Koncert speváckej hviezdy priamo v priestoroch školy nezažije hocikto. Avšak študenti stredných škôl v správe Bratislavského samosprávneho kraja tú šancu majú. Stačí ak zaujímavou fotografiou zachytia život na svojej škole a ukážu ju instagramovému svetu. Urobiť tak môžu do 10 júna 2019. „Som zvedavý na fotografie, ktoré od študentov dostaneme. Verím, že budú interaktívni a odokryjú nám aj zaujímavé momenty zo školského prostredia. Tak ak ste tak doteraz neurobili, zoberte foťáky alebo mobily,“ vyzval bratislavský župan Juraj Droba.

SoŠ Gastronómie a Hotelových Služieb, Farského 9

#fotosutazvyhrajkoncert
...

⚠️MÁME VÝSLEDKY PRIJÍMAČIEK zo dňa 13.5.2019 ➡️Klik tu: http://bit.ly/PS1_vysledky ...

Tak ako každý rok aj tento je 11. apríla - Deň narcisov. Deň, keď bojujeme proti rakovine a ľudia môžu pomôcť. Prispieť ľubovolnou sumou do zbierky, a ako poďakovanie dostanú malý žltý narcis.🌼 Tešíme sa, že sme mohli pomôcť. 🤗 ...

SOŠGaHS Farského

 

O nás

SOŠ Farského 9 prešla za dobu svojej existencie viacerými významnými zmenami, ktoré sa či už priamo, alebo napriamo dotýkali technického rozvoja, nových technológií, pracovných postupov, alebo zariadení potrebných na výučbu. Medzi prioritami našej školy bol vždy záujem poskytnúť študentom najvyššiu možnú kvalitu vzdelania po teoretickej aj praktickej stránke. Preto sme nikdy nepodceňovali význam vybavenia potrebného pre plnohodnotné nadobúdanie praxe a skúseností našich žiakov v učebných odboroch, ako aj kvalitnú výučbu teoretických predmetov. Vzhľadom na postupnú informatizáciu spoločnosti a začleňovanie Slovenska do Európskej únie nemohlo zostať bokom ani výrazné rozšírenie vyučovania cudzích jazykov (zahrňujúce aj rôzne semináre a konverzácie) a zriadenie modernej učebne informatiky s pripojením na Internet. Spomenutiahodný je určite aj projekt cvičnej firmy, ktorý má slúžiť študentom študijných odborov pracovník marketingu a pracovník v hotelierstve a cestovnom ruchu v simulácií reálnych obchodných vzťahov a problémov a pripraviť ich na to, ako ich riešiť.

Medzinárodný preukaz