Skip to content
farskeho@farskeho.sk
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Sledujte nás
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služiebStredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
  • Domov
  • O nás
    • História školy
    • Naša škola v médiach
    • Virtuálna prehliadka školy
    • Materiálno – technické vybavenie školy
  • Informácie
  • Školské akcie
  • Blog
  • Študijné odbory
  • Dokumenty
  • Verejné info
    • Zásady ochrany osobných údajov
    • Žiadosť dotknutej osoby na uplatnenie jej práv
    • Vyhlásenie o ochrane osobných údajov (EU)
    • Zásady používania súborov cookie (EÚ)
    • Všeobecne záväzné nariadenie Bratislavského samosprávneho kraja
    • Dohľad nad ochranou osobných údajov
    • Tlačivá na stiahnutie
    • Etický kódex PZ a OZ
    • Hodnotiaci dotazník aktualizačného vzdelávania 2023
    • Školský poriadok
    • Rada školy
    • Smernice riaditeľa školy
    • Správa VVČ
    • Povinné zverejňovanie
      • Faktúry od roku 2015
      • Faktúry do roku 2015
      • Zmluvy
      • Objednávky
      • Výzva na predkladanie ponúk
      • Verejné obstarávanie
  •  Kontakt
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služiebStredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
  • Domov
  • O nás
    • História školy
    • Naša škola v médiach
    • Virtuálna prehliadka školy
    • Materiálno – technické vybavenie školy
  • Informácie
  • Školské akcie
  • Blog
  • Študijné odbory
  • Dokumenty
  • Verejné info
    • Zásady ochrany osobných údajov
    • Žiadosť dotknutej osoby na uplatnenie jej práv
    • Vyhlásenie o ochrane osobných údajov (EU)
    • Zásady používania súborov cookie (EÚ)
    • Všeobecne záväzné nariadenie Bratislavského samosprávneho kraja
    • Dohľad nad ochranou osobných údajov
    • Tlačivá na stiahnutie
    • Etický kódex PZ a OZ
    • Hodnotiaci dotazník aktualizačného vzdelávania 2023
    • Školský poriadok
    • Rada školy
    • Smernice riaditeľa školy
    • Správa VVČ
    • Povinné zverejňovanie
      • Faktúry od roku 2015
      • Faktúry do roku 2015
      • Zmluvy
      • Objednávky
      • Výzva na predkladanie ponúk
      • Verejné obstarávanie
  •  Kontakt

Súvisiace príspevky

Rozvrh pre II.PA, externá forma štúdia

Posted on 16. septembra 2021
sokolsky-beh-republiky-v-gajaroch:-oslava-pohybu-a-slobody

Sokolský beh republiky v Gajaroch: Oslava pohybu a slobody

Posted on 15. októbra 2025
letnu-sezonu-na-slnecnych-jazerach-v-senci-otvori-rodinny-festival-senecke-leto-2025!

Letnú sezónu na Slnečných jazerách v Senci otvorí rodinný festival Senecké leto 2025!

Posted on 11. júna 2025

Slávnostné odovzdanie vyučných listov

Posted on 23. júna 2014

Študentská kvapka krvi

Posted on 21. novembra 2013
tvorive-popoludnie-v-znameni-grafiky-a-jemnych-liniek

Tvorivé popoludnie v znamení grafiky a jemných liniek

Posted on 7. októbra 2025
partnerstvo-a-silne-postavenie-regionov-v-buducom-rozpocte-eu-v-centre-diskusii-europskeho-tyzdna-regionov-a-miest-v-bruseli

Partnerstvo a silné postavenie regiónov v budúcom rozpočte EÚ v centre diskusií Európskeho týždňa regiónov a miest v Bruseli

Posted on 19. októbra 2025
zeleznicna-spolocnost-slovensko-informuje,-ze-v-obdobi-od-pondelka-18-08-2025-do-piatka-31-10-2025-dojde-k-vylukovym-pracam-v-useku-bratislava-hl-st.-–-bratislava-vinohrady

Železničná spoločnosť Slovensko informuje, že v období od pondelka 18. 08. 2025 do piatka 31. 10. 2025 dôjde k výlukovým prácam v úseku Bratislava hl. st. – Bratislava-Vinohrady

Posted on 11. augusta 2025

Participatívny rozpočet

Posted on 25. júna 2024

Archív

Celoslovenská súťaž odbornej zručnosti žiakov odboru pekár, cukrár, kuchár

13. októbra 2011

Deň otvorených dverí

3. novembra 2011

Deň ruskej kuchyne

21. marca 2019

Bodovali sme na súťaži ASTORIA DONOVALY SEK-T 2024

13. marca 2024

Deň talianskej kuchyne

27. februára 2015

Študentská kvapka krvi

17. októbra 2014

Deň otvorených dverí

22. októbra 2013

Mapa

Kontakt

Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Farského 9
851 01 Bratislava

02 / 622 43 626 - sektretariát
02 / 622 43 610 - zborovňa
02 / 622 43 604 - vrátnica
farskeho@farskeho.sk
cukrari@farskeho.sk
www.farskeho.sk

Organizácia

Kód školy: 017054281
IČO: 170 54 281
DIČ: 2020 87 86 18
Nie sme platiteľmi DPH

  • Zásady ochrany osobných údajov
  • Zásady používania súborov cookie (EÚ)
  • Dohľad nad ochranou osobných údajov
  • Žiadosť dotknutej osoby na uplatnenie jej práv

Zodpovedná osoba za ochranu osobných údajov:

zo@eurotrading.sk

© 2020 Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb. All rights reserved.
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Spravovať Súhlas
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnosti Správa služieb Spravovať {vendor_count} dodávateľov Prečítajte si viac o týchto účeloch
Zobraziť predvoľby
{title} {title} {title}