• farskeho@farskeho.sk
  • 02 / 622 43 626
Follow Us :
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
  • Domov
  • Štúdijné obory
  • Školské akcie
  • Blog
  • Informácie
  • Dokumenty
    • Tlačivá na stiahnutie
  • Verejné informácie
    • Dohľad nad ochranou osobných údajov
    • Školský poriadok
    • Rada školy
    • Smernice riaditeľa školy
    • Správa VVČ
    • Povinné zverejňovanie
      • Faktúry od roku 2015
      • Faktúry do roku 2015
      • Zmluvy
      • Objednávky
      • Výzva na predkladanie ponúk
      • Verejné obstarávanie
  • Kontakt
  • O nás
    • História školy
    • Naša škola v médiach
    • Virtuálna prehliadka školy
    • Materiálno – technické vybavenie školy

TRADIČNÁ ŽUPNÁ ZABÍJAČKA Aj t…

  • Home
  • Blog
  • TRADIČNÁ ŽUPNÁ ZABÍJAČKA Aj t…
  • Posted on 16. decembra 2018
  • SOŠGaHS
  • Blog,Facebook
  • Like
  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp

TRADIČNÁ ŽUPNÁ ZABÍJAČKA
Aj takto vyzerá odborné štúdium. Tradičné remeslo mäsiar/ údenár nám dnes na župnej zabíjačke predstavili študenti SOŠ GaHS, Farského 9. Pod skvelým pedagogickým vedením žiaci predviedli svoje zručnosti a všetci sme sa dobre najedli. ??

Post Tags Post TagsTRADIČNÁzabíjačkaŽupná

Najnovšie príspevky

  • PRESTALI VERIŤ. UŽ DÁVNO. Vi…

    7 januára, 2021
  • Budúci týždeň sa deti do škôl …

    4 januára, 2021
  • Bravčové mäso možno použiť na …

    3 januára, 2021
  • NA KONCI NOVEMBRA SA VÍRUS SPR…

    23 decembra, 2020
  • POZOR NA PODVODNÍKOV, KTORÍ CH…

    19 decembra, 2020
  • DÁVAJME SI NA SEBA CEZ SVIATKY…

    19 decembra, 2020

Archív

Kalendár udalosti

« január 2021 » loading...
Po Ut St Št Pi So Ne
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

História školy

https://www.farskeho.sk/wp-content/uploads/2020/04/historia.mp4

Farského v médiach

január 2021
Po Ut St Št Pi So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« dec    

RSS Bratislavský kraj

  • Bratislava sa zobudila do zasneženého rána 16. januára 2021
    Sneh je v hlavnom meste posledné roky vzácnosťou. O to viac sa môžeme tešiť z dní, ako sú tie posledné. Vychutnajte si unikátne zábery zo zasneženého Starého Mesta doslova pár minút po tom, kedy ho prikryli januárové vločky snehu. Foto: BSK / Michal Feik The post Bratislava sa zobudila do zasneženého rána appeared first on […]
    Michal Feik
  • Vicežupan Štekláč: Testovanie neprinesie očakávané výsledky 16. januára 2021
    Navrhované testovanie na ochorenie COVID-19 neprinesie v aktuálnej pandemickej situácii očakávané výsledky. Myslí si to podpredseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) pre zdravotníctvo Juraj Štekláč. Sústrediť by sme sa podľa neho mali najmä na izoláciu a očkovanie. “V tejto chvíli, vzhľadom na rozsah pandémie, aký je, sa domnievam, že by testovanie neprinieslo očakávané výsledky. Keďže je […]
    Michal Feik
  • Termín podávania žiadostí o dotáciu z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy sa posúva 15. januára 2021
    Župní poslanci schválili predĺženie termínu prihlasovania na regionálne dotácie. Bratislavský samosprávny kraj po roku opätovne otvoril možnosť získať podporu z Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy (BRDS). Pôvodný termín, ktorý uplynie tento týždeň, sa predlžuje do 15. februára. „Chceli by sme dať žiadateľom dostatočný priestor, aby mohli svoje projekty prihlásiť, bez zbytočných zhonov. Záujemcovia nám avizovali, že […]
    Adela Pekárková
  • Recepty z Jablkového hodovania 15. januára 2021
    Po prvýkrát sa Jablkové hodovanie konalo v roku 2008 v Modre a s týmto nápadom prišlo Malokarpatské osvetové stredisko v Modre (MOS). Podujatie je oslavou jabĺk a produktov, ktoré sa z nich dajú vyrobiť. Od sladkých aj slaných koláčov, cez netradičné polievky, kompóty až pojablčné mušty. Podujatie je organizované v rámci projektu „Kultúrno-kreatívne oživenie tradícií (Heritage SK-AT), […]
    Lucia Rumplová
  • Župní poslanci schválili predĺženie termínu prihlasovania na regionálne dotácie aj kontrolu urovnania záväzkov v cestárskej spoločnosti 15. januára 2021
    Poslanci Zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) svojím súhlasom podporili predĺženie termínu na podávanie žiadostí do Bratislavskej regionálnej dotačnej schémy (BRDS). Žiadatelia o dotáciu môžu svoje projekty prihlasovať až do 15. februára. Zároveň odobrili aj kontrolu urovnania záväzkov v cestárskej spoločnosti. Predĺženie termínu podávania žiadosti o regionálne dotácie „Termín na podanie žiadosti o regionálne dotácie sme […]
    redakcia-bsk
  • Deti sa ani 18. januára do škôl nevrátia 15. januára 2021
    Deti a žiaci sa od pondelka 18. 1. 2021 do škôl zatiaľ nevrátia. Vyplýva to z pretrvávajúcej epidemiologickej situácie. Pokračovať preto budú v dištančnom vzdelávaní v režime, ako doteraz. Návšteva materských škôl a školských klubov detí tak bude umožnená deťom rodičov pracujúcich v kritickej infraštruktúre, alebo pre žiakov, ktorých zákonní zástupcovia nemôžu z povahy zamestnania […]
    redakcia-bsk

Kategórie

  • Blog
  • Bratislavský kraj
  • Facebook
  • Informácie
  • Nezaradené
  • Ostatné
  • Školské akcie
  • Štúdijné obory
  • Trh práce
  • Všeobecný
  • Z Instagramu

Značky

  • 2019
  • aby
  • ako
  • bratislavský
  • COVID19
  • deň
  • dnes
  • Dobrý
  • Dôležité
  • Farského
  • Hlavný
  • INFORMÁCIE
  • končí
  • Koronavírus
  • MILÍ
  • nás
  • otvorených
  • Overená
  • pozývame
  • Pre
  • prijatých
  • ROK
  • Slovensko
  • Sme
  • stránka
  • sú
  • tak
  • Tento
  • tých
  • uchádzačov
  • Vega
  • VÝZVA
  • Vás
  • Vážení
  • VŽDY
  • zabíjačka
  • zoznam
  • Závislosť
  • čo
  • Škola
  • ŠKOLSKÝ
  • škol
  • školy
  • Žiaci
  • Župná

Mapa

Kontakt

Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb
Farského 9
851 01 Bratislava

02 / 622 43 626 - sektretariát
02 / 625 20 353 - sektretariát
02 / 622 43 610 - zborovňa
farskeho@farskeho.sk
02 / 622 43 604 - cuk.dielňa
cukrari@farskeho.sk
www.farskeho.sk

Organizácia

Kód školy: 017054281
IČO: 170 54 281
DIČ: 2020 87 86 18
Nie sme platiteľmi DPH

© 2020 Stredná odborná škola gastronómie a hotelových služieb. All rights reserved.